NemId - opdatering af ID-oplysninger 

NemId er gennem tiden er oprettet på forskellige måder, og det er ikke alle udstedelser, der lever op til de krav, der gælder for det nye MitId.


Hvis du er en af de brugere, der skal have opdateret ID-oplysningerne,  er det lettest at bruge NemId nøgleappen til dette.


For at kunne opdatere ID-oplysningerne, skal du bruge et dansk pas med indbygget chip (det gælder pas udstedt efter 1 januar 2012). Når passet scannes checker appen oplysningerne i Rigspolitiets systemer.


Du skal også bruge en smartphone, som er i stand til at læse chippen i passet (NFC-læser). Det kan de fleste Android telefoner og iPhones fra model 7 og opefter.


Sørg for at opdatere NemId appen til den nyeste version. Du skal også sørge for at opdatere din telefons styresystem til nyeste version.


Sådan opdateres dine oplysninger:


Når oplysningerne er opdateret, er du klar til at få MitId. Du får besked i din netbank, når det er din tur. Du skal ikke foretage dig noget før du får besked.


Hvis ikke du har NemId nøgleappen, kan du hente den i Google Playstore eller Apple Store.


Opdatering af dine ID-oplysninger, kan kun ske ved hjælp af NemId nøgleappen og en telefon, der kan aflæse chippen i dit pas. Hvis ikke du har det, skal du vente indtil senere, hvor du vil modtage yderligere information fra Digitaliseringsstyrelsen.